(Și) Inspectoratul raional de Poliție Soroca a sistat audiențele

0
411

 Inspectoratul General al Poliției (IGP) a anunțat astăzi că a sistat audiențele în toate sediile Inspectoratelor de Poliție din țară din cauza pandemiei de COVID-19, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, în ultima perioadă, numărul de cazuri de infectare cu virusul COVID-19 a crescut simțitor în întreaga țară, inclusiv și în rândul polițiștilor, din acest motiv s-a decis sistarea audiențelor. Cetățenii sunt îndemnați să opteze pentru depunerea petițiilor on-line la adresele electronice: igp@igp.gov.md, petitie@igp.gov.md, iar în caz de urgență – să sune la 112. „Apelarea nejustificată a numărului 112 poate costa viața unei persoane aflate în pericol. Vă îndemnăm, în continuare, să aveți grijă de voi și cei dragi. Să respectați cu strictețe, regulile de protecție împotriva răspândirii virusului Covid-19, doar dând dovadă de responsabilitate, vom putea reveni la normalitate”, au îndemnat reprezentanții IGP.

În acest context, IGP a precizat că va veni cu o informație despre permisiunea pentru cetățeni de a vizita sediile Poliției Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.