Liceul Teoretic “Petru Rareş”: Elevi abilitați, sală de festivități dotată! / VIDEO

0
885

Consiliul Elevilor Liceului Teoretic “Petru Rareş” din municipiul Soroca a finalizat cu succes o nouă etapă a Programului „Abilitarea elevilor în vederea implicării în procesul decizional”. Elevilor le-a reușit să doteze sala de festivități a liceului cu echipamente noi.

Printre tehnica câștigată este un proiector, un ecran pentru proiectare, un sistem de sonorizare cu boxe active și microfoane. Consiliul Elevilor Liceului Teoretic “Petru Rareş” este recunoscător celor care s-au implicat în realizarea și implementarea acestui proiect.
Inclusiv Fundației Soros Moldova, Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, Centrului Contact Cahul coordonatoarelor Consiliului Elevilor, Cristina Prisacaru-Ilieș și coordonatoarea Dacia Cazac, Cătălina.

Consiliul Elevilor a venit și cu o provocare pentru colegii din liceu. Îi îndeamnă să propună idei de activități în care să fie folosită tehnica nouă.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.