40 de papucei pentru cei fără de ei

0
285

COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE. Asociația de Băștinași ,,Cu Drag pentru Soroca”, a demarat Campania de caritate ,, Fii chiar tu Moș Nicolae” cu mesajul general ,, Papuceii pentru cei fără de ei”. În perioada 1-15 decembrie au fost colectate fondurile, s-au solidarizat zeci de băștinași din municipiul și raionul Soroca precum și băștinașii din diasporă, astfel a fost în total colectată suma de 25125 mii lei. În baza demersului oficial adresat DASPF Soroca ne-au fost oferite liste cu numele/prenumele copilașilor care ar avea nevoie de papuceii de iarnă. La moment am reușit să achiziționăm 40 de perechi de papuceii de iarnă, de diferite dimensiuni, ceea ce înseamnă că datorită implicării active a oamenilor buni am reușit să asigurăm 40 de copii cu încălțăminte de iarnă și dulciuri.

A fost o primă activitate de acest gen realizată de A.O Asociația de Băștinași ,,Cu drag pentru Soroca”, și sperăm că pe viitor aceasta se va transforma  într-o tradiție frumoasă inițiată în ajunul de Sf. Nicolae, fiindcă numărul copilașilor care stau în așteptarea papuceilor este mult mai mare. Pentru anul viitor avem unele obiective care ar ajusta considerabil procesul de implicare și promovare a activității.

Membrii  A.O Asociația de Băștinași ,, Cu drag pentru Soroca” își exprimă năzuința că comunitatea noastră poate fi un model de bunătate, dezvoltare și implicare iar acest lucru a fost demonstrat în cadrul campaniei. Conform criteriilor de transparență, toate donațiile au fost făcute publice pe pagina oficială a Asociației, fiecare contribuție a fost menționată public iar papuceii donați au fost aleși cu multă grijă de la producătorii autohtoni, pe această cale dorim să aducem mulțumiri Companiei Tiras pentru reducerile de care am beneficiat la achiziționarea papuceilor, toate produsele sunt 100% piele, încălțăminte confortabilă și calitativă  anume de aceasta au nevoie copilașii.

Mesajul de gratitudine se adresează tuturor celor care au contribuit la acest gest de caritate, vă mulțumim pentru implicare, fiecare donație a avut un impact deosebit.

Cu deosebită considerațiune,

TANAS Diana, președinta Asociației de Băștinași ,,Cu drag pentru Soroca”.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.