La Grădinița de copii din satul Dărcăuți, din banii statului român, a fost construit un foișor

0
119

 

COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE. În cadrul Programului de Asistență Financiară a Guvernului de la București pentru Grădinițele de copii din Republica Moldova a fost construit un foișor pentru picii de la instituția preșcolară din satul Dărcăuți.

  După cum ne-a relatat primarul comunei Dărcăuți, Oleg Rozimovschi, această lucrare frumoasă a fost făcută din banii Grantului RO-4 or, este vorba de o investiție de circa 70.000 de lei. „Această lucrare va bucura, cu certitudine, cei 45 de copii care frecventează această instituție… Profitând de ocazie vreau să mulțumesc statului român pentru ajutorul și grija care ne-o poartă”.

   Altfel, nu este pentru prima dată când Bucureștiul întinde o mână de ajutor cetățenilor din această comună. Anterior, de sprijin frățesc au beneficiat și cei 14 copii, care frecventează Grădinița din satul Malcăuți, unde s-au făcut reparații ale sistemului de canalizare.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.