Asociația Obștească „Parlamentul-90” o susține pe Maia Sandu, iar 22 de președinți și vicepreședinți de raioane și peste 400 de primari sunt pentru Igor Dodon

0
96

 22 de președinți și vicepreședinți de raioane și peste 400 de primari și-au anunțat astăzi susținerea pentru candidatul independent la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. Pentru contracandidatul său, Maia Sandu au semnat un apel public de susținere Membrii Asociației Obștești „Parlamentul-90”, comunică MOLDPRES.

  Aleșii locali au menționat în cadrul unei conferințe de presă că vor îndemna populația localităților pe care le conduc să îl susțină pe Igor Dodon, deoarece este “candidatul care poate aduce stabilitate și coopera atât cu Rusia, cât și cu UE”… La conferință, conducătorii raioanelor din nord, centru și sud au vorbit și în limbile minorităților care locuiesc în aceste teritorii. “Noi, președinții raioanelor Dondușeni, Briceni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Ocnița, Râșcani, Soroca și cei peste 200 de primari din satele din Nordul țării ne declarăm susținerea pentru candidatul independent Igor Dodon. Noi conducem sate și orașe din nordul țării, reprezentăm populația acestor regiuni, unde locuiesc moldoveni, ucraineni, ruși, evrei și cetățeni de alte etnii”, a menționat președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac.

  Ieri, în fața presei cu un apel de susținere pentru candidatul PAS, Maia Sandu au venit membrii Asociației Obștești „Parlamentul-90”. Aceștia au spus că vor chema cetățenii de toate vârstele, indiferent de etnie, să o susțină pe Maia Sandu, care, potrivit lor, este o persoană onestă, integră, dar şi profesionistă, care poate începe schimbarea, dezrădăcinând corupția şi eliminând de la putere politicienii corupți.

 Cetățenii R. Moldova sunt așteptați duminică, 15 noiembrie, la turul II al alegerilor prezidențiale. Bătălia pentru fotoliul de șef de stat se va da între candidatul PAS, Maia Sandu, și candidatul independent, Igor Dodon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.