În campionatul raionului, după două etape, fără surprize deosebite

0
164

   La început trebuie să remarc un lucru simplu, dar important — de acum înainte echipa care reprezintă centru raional se numește nu Soroca, dar Inter-2. Această metamorfoză se explică prin faptul că autoritățile municipiului au decis să nu mai susțină această formație în campionat.

Păcat de ceea ce se întâmplă, fiindcă sorocenii sunt liderii competiției, iar în etapa a II-a formația a câștigat în deplasare, la Ocolina, cu un scor mai mult decât mare. De altfel, scorul a fost unul neașteptat și pe motiv că în etapa inaugurală fotbaliștii din Ocolina au pierdut greu, la Bădiceni. Formația din Volovița a pierdut cu scor de neprezentare, dar dacă meciul se termina și cu 2-3 sau chiar 3-3 puțină lume avea motive să se supere. Diferența au făcut-o portarii, or cel din Visoca este cu o clasă peste colegul de la Volovița. La Rublenița, „steliștii” au încasat tocmai trei goluri, dar au marcat cu unul mai mult, iar Prietenia-Agro a învins greu, acasă, în meciul cu bădicenenii: RUBLENIȚA-STEAUA:3-4; VOLOVIȚA-VISOCA: 0-3, OCOLINA-SOROCA: 1-7, PRIETENIA AGRO-BĂDICENI: 2-0.

Duminică, 27 septembrie, cu începere de la ora 10:00, se vor disputa meciurile etapei ordinare. Fără îndoială, meciurile-vedetă vor fi cele de la Soroca, unde gazdele se vor duela cu fotbaliștii echipe Prietenia Agro și de la Racovăț, unde ”steliștii” vor întâlni echipa din Visoca. La Ocolina gazdele primesc replica fotbaliștilor de la Volovița, la Bădiceni localnicii vor primi replica echipei antrenate de Ilie Manea, Rublenița. (Dan AOLEI)

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.