FC Visoca încă este în așteptarea primei victorii

0
123

    După ce, în etapa a III-a, formația din Ungheni a obținut o victorie mai clară decât o arată scorul, 3-2, în confruntarea cu echipa din Edineț, iar sorocenii au obținut o victorie chinuită, cu același scor, în fața fotbaliștilor din Camenca care, cinstit vorbind, nu pot emite pretenții la un loc de frunte, se aștepta o partidă strânsă în orașul de pe Nistru.

În realitate așa și a fost, or, după cele 90 minute de joc echipele au părăsit pășunea, pardon, terenul de fotbal din Soroca, cu câte două puncta pierdute. Scorul a fost deschis de gazde, din penalty, iar oaspeții au egalat fără mare oboseală. În rest, un meci anost, fără nerv și fără vervă, un meci în care s-a jucat mai mult cu frică decât cu curaj… Cu părere de rău, și echipa din Visoca nu și-a bucurat admiratorii, pierzând în fața echipei din Camenca, cu cel mai periculos scor din fotbal, 0-2. Pe de altă parte, a pierdut primele puncta și liderul, iar în confruntarea directă dintre echipele sătești din Manoilești și Bogzești mai puternice s-au dovedit a fi gazdele. La Pepeni gazdele au învins la limită râșcănenii, iar FC Edineț a fost superioară formației din Sângerei: CS CRUIZ PLUS-FC VISOCA: 2-0; FC MANOILEȘTI-FC BOGZEȘTI: 2-0; FC OLIMPIA-CODRU-JUNIORI: 2-2; FC PEPENI-FC RÂȘCANI: 1-0; FC EDINEȚ-FC SÂNGEREI: 4-2; FC INTER-FCM UNGHEBI: 1-1. După patru etape, sorocenii ocupă locul 8, iar visocenii sunt penultimii în clasament.

Etapa a V-a se va desfășurala 26 septembrie, iar formația din Visoca ar putea să-și adjudece prima victorie în campionatele Republicii Moldova. Nu de alta, dar pe stadionul din Soroca, FC Visoca va primi replica formației din Manoilești. Sorocenii joacă în deplasare, la Sângerei. În celelalte meciuri se întâlnesc: FCM Ungheni-FC Cruiz Plus, FC Râșcani-FC Edineț, Codru Juniori-FC Pepeni, FC Bogzești-FC Olimpia. (Dan AOLEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.