Victorie istorică pentru FC Visoca, 3-2 în deplasare

0
336

Fotbal

   Fără îndoială, ceea ce s-a întâmplat pe stadionul sătesc din Bogzești va intra în istoria satului Visoca or, în acea sâmbătă de 12 septembrie echipa locală a repurtat prima victorie în campionatul Republicii Moldova la fotbal.

Chiar dacă cele trei puncta au fost câștigate în fața unei echipe modeste, chiar dacă cineva contest calitatea jocului prestat de elevii tandemului Pleșca, tată și fiu, fotbaliștii din nordul raionului merită tot respectul și laudele. Nu de alta, dar până când unii doar vorbesc (vezi cazul Racovăț, unde de ani buni se dorește o echipă în campionatul republicii, bunăoară), la Visoca s-a mers direct la fapte și nouă nu ne rămâne decât să urăm acestei echipe frumoase izbândă mai departe.

De altfel, în această etapă a câștigat și echipa soroceană Inter, care numai după 18 minute pierdea 0-2 acasă, în fața fotbaliștilor din Camenca („grație” prestației submediocre a portarului). După aceasta sorocenii s-u mobilizat exemplar și au marcat de trei ori în fața adversarilor. Golul care a adus trei puncta a fost marcat de nimeni altul decât veteranul Vasile Boldescu.

Așadar, echipele sorocenii au câștigat cu același scor, 3-2, și pot privi cu mai mult optimism în viitor. (Dan AOLEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.