LIVE: EU Talks – Răspunsul UE la criza Covid-19

0
43

Pandemia a cuprins vertiginos întreaga lume și a generat o criză economică fără precedent. Cel mai tare această criză a lovit în persoanele vulnerabile – oameni cu dizabilități fizice sau psihice, oameni în vârstă sau copii cu condiții de viață precare. Uniunea Europeană s-a mobilizat rapid și le-a întins o mână de ajutor. A făcut-o prin organizațiile societății civile. La nord sau la sud, în sate sau în orașe, izolarea a fost mai ușoară datorită sprijinului concret oferit de aceste organizații.

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova vă invită să aflați istoriile celor ce au beneficiat de sprijinul UE și al Statelor Membre în această perioadă de criză, dar și cum la modul concret Uniunea Europeană va continua să sprijine societatea civilă.

Urmăriți acum sesiunea Europa Vorbește online aici – www.privesc.eu/Arhiva/91090/EU-Talks–Raspunsul-UE-la-criza-provocata-de-COVID-19

Vă îndemnăm să adresați toate întrebările pe pagina de Facebook Împreună mai Puternici.

sursa: www.facebook.com/events/260661441671234/

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.