Covid-19: În raionul SOROCA s-au mai înregistrat cinci cazuri…

0
1312
Foto: pixabay.com

   Sâmbăta Paștelui ne dă speranță că scăparea este aproape și că sorocenii sunt pe calea cea bună – or, astăzi au fost confirmați doar cinci purtători de coronavirus.

Total, în Republica Moldova au fost depistate 114 cazuri noi, în urma a 726 probe. Cele mai multe cazuri au fost depistate în raionul Edineț – 40, iar 39 dintre ele s-au înregistrat în satul Brânzeni. Este vorba de un nou focar și specialiștii afirmă că în și în această localitate (pe lângă altele cinci) va fi instaurat regimul de carantină. 14 noi cazuri au fost depistate la Chișinău; câte 8 cazuri la Bălți și Căușeni; Orhei, Soroca, raioanele de Est – câte 5 cazuri; Anenii Noi, Dondușeni, Ialoveni, Vulcănești – câte 3 cazuri; Cahul, Florești, Fălești, Glodeni – câte 2 cazuri și Dubăsari, Ocnița, Strășeni, Ștefan Vodă, Telenești – câte un caz.

Până acum, în Republica Moldova au fost effectuate peste 11.000 de teste, în urma cărora 2282 persoane au fost depistate cu COVID-19. Se înregistrează 57 decese, iar 391 de persoane au fost tratate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.