„Fabrică” de formatori, organizată la Soroca

Timp de trei zile la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA a fost organizat un seminar pentru tinerii din raionul Soroca. Tema abordată în timpul instruirii a fost „Mituri și realități despre violența în familie”. La aceasta întrunire au participat elevi de la diferite instituții de învățământ din Soroca. Tinerii au învățat cum să devină formatori de opinie și să organizeze activități cu alte grupuri, pentru a-i ajuta să identifice și să combată cazurile de violență în familie. Ei au fost îndrumați de către un formator cu experiență în domeniu — Stela Babici, directorul executiv CRT DACIA. În timpul apropiat acești tineri formatori vor organiza seminare la aceeași temă cu semenii lor.

Cristina Cazac, elevă la Liceul Teoretic „Constantin Stere”

 Articolul rezultă din proiectul „Jurnalismul cetățenesc — curaj și implicare, dorință și responsabilitate”. Acest proiect este implementat de IREX Europe în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri, cu suportul financiar al Uniunii Europene. Opiniile exprimate în această publicație nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.