(VIDEO) Ce cred elevii despre alimentația în tabăra “La Dumbravă”?

Recent, cantina și bucătăria taberei de odihnă pentru copii “La Dumbravă”, unde în prezent își petrec vacanța 300 de copii din raion, a avut parte de câteva inspecții. Într-un caz, conducerea raionului Soroca a inspectat tabăra, inclusiv cantina, pentru a vedea cum sunt alimentați copii. Obiecții la acest capitol nu au fost.

Ceva mai devreme însă, cantina și bucătăria taberei au avut parte de o inspecție mai importantă. Copiii care se odihnesc aici au vrut să vadă ce bucate sunt pregătite și cum decurge procesul. Tinerii au realizat și un reportaj în care și-au împărtășit impresiile.

În această vară, la tabăra din raionul Soroca își vor petrece vacanța 1500 de elevi.

Acest proiect este implementat de IREX Europe în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri, cu suportul financiar al Uniunii Europeane. Opiniile exprimate în această publicație nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.