Concursul pentru îndrăgostiți CONTINUĂ. Mai puteţi vota două zile!!!

Zeci de soroceni s-au înregistrat pentru a participa la concursul inițiat de John Pix, Observatorul de Nord și Photo Speciall, care te provoacă să participi la un concurs cu premii, dedicat Zilei tuturor Îndrăgostiților! Mai sunt două zile în care puteţi vota.

Atenţie, se vor lua în consideraţie doar like-urile date pe această pagină!

Premiile sunt următoarele: vouchere în sumă de 500, 300 și 200 lei, 3 abonamente la ziarul „Observatorul de Nord” şi o şedinţă foto profesionistă.

Regulamentul concursului:Fiecare poză este pusă la vot: un like=un vot, cu cît mai multe like-uri cu atît este mai mare…

Опубликовано John Pix 9 февраля 2018 г.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.