REPORTAJ VIDEO: Condiții mai bune pentru copii la grădinița din Vasilcău

La 30 noiembrie la Grădinița din satul Vasilcău a avut loc evenimentul de inaugurare după finalizarea lucrărilor de reparație, începute în noiembrie, anul trecut. La eveniment au participat Excelența sa, Ambasadorul SUA în Moldova, Jim Pettit, reprezentanții autorităților publice locale și raionale, părinți și copii.

Proiectul a fost finanțat de către Ambasada SUA în Moldova, inclusiv cu o contribuție în acest sens au venit autorităților publice locale și întreaga comunitate. Una din cele mai stringente probleme a fost renovarea blocului sanitar al grădiniței, spune directoarea Nina Cioca.

Urmăriți reportajul video integral mai jos:

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.