Solicită informații despre calitatea apei pe care o consumi!

0

Rețeaua Națională de Activiști „Pune Umărul” a lansat recent un spot prin care încurajează cetățenii să se informeze despre calitatea apei pe care o beau. Spotul a fost filmat în diferite localități din Republica Moldova, inclusiv și în Soroca. Concetățenii noștri sunt îndemnați să solicite informația de la primărie, centrul de sănătate publică ori furnizorul de apă!

Solicită informație despre calitatea apei pe care o consumi!

#RNA #împreună #apă #bunăRețeaua Națională de Activiști PUNE UMĂRUL a realizat un spot prin care încurajează cetățenii Republicii Moldova să se informeze despre calitatea apei pe care o consumă.Solicită informația de la centrul de sănătate publică, primărie sau furnizorul tău de apă! Pentru a beneficia de asistența necesară în acest sens, apelează la tel. 0605 999 25

Опубликовано Rețeaua Națională de Activiști „Pune Umărul” Вторник, 6 ноября 2018 г.

Articolul precedentCetatea Soroca este închisă până în primăvară
Articolul următorVremea se complică
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.