Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO

0
79

Ziarul „Observatorul de Nord” din 19 februarie 2021 este gata pentru a ajunge la cititori, iată ce puteți găsi în el…

 

1. „ Maia SANDU: „Ne dorim să avem un parlament cu deputați care rezolvă problemele oamenilor, dar nu cu deputați care sunt preocupați de schemele lor”, un interviu realizat de Vadim Șterbate cu președintele Maia Sandu, după vizita de lucru la Soroca.

2. „ Primul ministru va fi, cu siguranță!, femeie. Urmează să-i aflăm numele”. Tableta de vineri, material de autor, Victor Cobăsneanu.

3. „ În cartierul Fabricii de tricotate, vor fi construite scări noi spre râul Nistru”” – o știre despre activitatea primăriei municipiului Soroca.

4. „ Carul construcției stației de epurare s-a urnit din loc”, un material despre demararea activităților ce țin de construcția Stației de epurare din Soroca.

5. ”A fost elaborat proiectul tehnic de amenajare a unei zone de agrement” – un material despre activitatea municipiului Soroca.

6. „AO „Casa Speranțelor” din Soroca — printre cei mai buni la „Premiile Europene pentru societatea civilă — Comunități mai puternice”, material despre un nou succes realizat de Asociația Obștească „Casa Speranțelor” din Soroca.

7. „Până la 15 aprilie, a fost prelungită Starea de Urgență”, un material-informație despre Starea de urgență în sănătate.

8. „ În raionul Soroca se atestă Cod portocaliu de infectare cu COVID”, o informație despre starea epidemiologică din municipiul și raionul Soroca.

9. „O familie cu doi copii din Schineni a rămas fără casă”, știre despre un șir de incendii în două localități din raion.

10. ”BĂTĂLIA PENTRU UMERI — CE VACCIN AR TREBUI INJECTAT?”, un material la rubrica STOP FALS, despre vaccinuri.

11. „Se căsătorește roaba lui Dumnezeu Chiriochia cu robul lui Dumnezeu Linus”, un material despre prenumele date copiilor de părinți la naștere.

12. „Parascovia Rotaru: ”Când faci ceea ce trebuie, nu e nici o greutate să fii ceea ce eşti”” — un interviu realizat de tinerii jurnaliști de la Gimnaziul Racovăț.

13. „Când și unde vor fi vaccinați sorocenii împotriva Covid-19?”, un material despre cum și cine vor fi vaccinați.

14. „Buteliile cu gaze lichefiate: BOMBE CU EFECT IMEDIAT”, un material semnat de Eugen Doga, ofițer la Direcția Stare Excepțională.

15. „Televizoare HD, ochelari VR și console de joc vor anima activitatea Centrelor de tineret din întreaga țară”, un material despre activitatea Centrelor de Tineret.

16. Programe TV, Horoscopul săptămânii, Bancuri, Caricaturi, Sudocu.


Articolul precedent(Și) Inspectoratul raional de Poliție Soroca a sistat audiențele
Articolul următorAlături de cetățenii altor 60 de țări, moldovenilor li se impune carantina, la sosirea în România
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.