Haideți în Croația, la odihnă!

0
66

  Croația este dispusă să primească turiștii din țările care nu sînt membre ale Uniunii Europene. Ministerul Afacerilor Externe și Europene ale republicii a declarat că Croația este dispusă să primească turiștii din țările care nu fac parte din Uniunea Europeană, inclusiv din Moldova.

Pentru aceasta la frontieră urmează să fie prezentat un test PCR la COVID-19 negativ efectuat cu mai puțin de 48 ore înainte de trecerea controlului de frontieră. În acest caz nu va fi nevoie de carantină, scrie bloknot-moldova.md. În plus, scopul vizitei poate fi confirmat, prezentînd polițiștilor de frontieră croați un document privind plata cazării. Acesta poate fin un contract de arendă a locuinței, un voucher turistic sau un bilet pentru o călătorie cu vaporul. Pe lîngă aceasta, turistul va trebui să completeze o formă specială pe site-ul https://entercroatia.mup.hr/.


Articolul precedentTrei medici-experți, reținuți pentru acte de corupere
Articolul următorSusține-l pe Cătălin Tcaciuc cu un vot într-un concurs anticorupție
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.