Gri și galben – culorile anului 2021

0
68

Institutul Pantone a anunțat care sunt culorile anului 2021. Decizia a fost influențată de evenimentele anului 2020, de la pandemia de COVID-19 la protestele anti-rasism a mişcării Black Lives Matter, din Statele Unite.

 Potrivit cercetătorilor, nuanţa de gri aleasă evocă calmul şi fundaţiile dure din ciment al unei construcţii. De cealaltă parte nuanţa de galben ar aduce aminte de raze de soare calde şi bună dispoziţie.

De peste două decenii, institutul Pantone selectează culorile cele mai relevante ale momentului în care trăim. Acestea influențează mai apoi deciziile multor industrii printre care modă sau design… Culoarea anului 2020 a fost albastrul clasic. Specialiştii au încercat prin această alegere să oprească starea de nelinişte a oamenilor legate de intrarea într-un nou deceniu. 

Articolul precedentCum a umplut Nicolae Bulat școala de nota 2? / VIDEO
Articolul următorUnde a întâlnit-o Nicolae Bulat pe Valentina, viitoarea sa soție?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.