Gheorghe GĂINĂ – laureat al Premiului Mare Național „Pentru o viață activă la orice vârstă”

0
614

Ai noștri ca brazii!

   Încă o veste bună despre sorocenii, munca cărora a fost răsplătită pe merit de autoritățile statului. Este vorba despre Gheorghe Găină, consultant la Centrul de Informare și Consultare în Agricultură la Federația Națională a Fermierilor.

Mă bucur foarte mult de acest premiu prestigios, chiar dacă această apreciere înaltă a fost o surpriză plăcută pentru mine. Cei 57 de ani de muncă în agricultură au fost răsplătesc și pentru aceasta mulțumesc Ministerului Muncii și Protecției Sociale”, ne-a spus laureatul. FELICITĂRI!

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentÎn atenția beneficiarilor de compensații: NU luați „cu asalt” bibliotecarii și lucrătorii sociali pentru a vă completa Cererea. Noi vă vom comunica când să faceți acest lucru
Articolul următorPrimarul satului Rudi, Iurie MARIAN: Racheta rusească nu a provocat panica printre cetățeni, doar puțină nedumerire
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.