Fotografia Zilei – „Zebra” care duce în ispită şoferii

0
37

Deseori, pe tracerea de pietoni din preajma Cetăţii Soroca stau parcate automobile. Faptele au fost surprinse în fotografii de mai muţi soroceni, care ne-au expediat imagini la redacţie. Se pare că de vină este chiar trecerea de pietoni, numită în popor şi „Zebră”, care, într-un mod malefic determină conducătorii auto să-şi parcheze  acolo maşinile. Că doar n-or fi şoferii de vină… În mod natural, un şofer care are permis de conducere cunoaşte Regulamentul Circulaţiei Rutiere şi nu ignoră prevederile acestuia.

Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord”. Cititorii și vizitatorii noștri ne pot trimite fotografiile lor prin intermediul rubricii Sesizează o problemă  sau Adaugă o știre. Vă rugăm să menționați în mesaj, unde și când a fost realizată poza, precum și alte detalii relevante.

Dezvoltarea paginii web a ziarului „Observatorul de Nord” este unul din obiectivele proiectului “Presa locală – dezvoltare prin digitalizare”, implementat de publicaţia independentă „Observatorul de Nord” şi finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.