Fotografia Zilei – „Poate măturăm și gunoiul din jur”?

0
34

„Oare să-l mai invităm pe Pavel Filip la casa socială sau poate măturăm și gunoiul din jur”, ne scrie indignată o locuitoare a orașului, Ala Taran. Posibil că, doamna a făcut referire în mesaj nu doar la administrația publică locală, dar și la locuitorii orașului, inclusiv cei care locuiesc în preajmă.

Fotografia este realizată în zona Soroca Nouă, iar pe fundal este vizibilă Casa socială, recent dată în exploatare.

Citește un material la această temă aici: Au păşit în casă nouă (GALERIE FOTO)

Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord”. Cititorii și vizitatorii noștri ne pot trimite fotografiile lor prin intermediul rubricii Sesizează o problemă  sau Adaugă o știre. Vă rugăm să menționați în mesaj, unde și când a fost realizată poza, precum și alte detalii relevante.

Dezvoltarea paginii web a ziarului „Observatorul de Nord” este unul din obiectivele proiectului “Presa locală – dezvoltare prin digitalizare”, implementat de publicaţia independentă „Observatorul de Nord” şi finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.