Fotografia Zilei – Parcul de lângă Cetate, mai îngrijit

0
33

Întâmplător sau nu, după ce Observatorul de Nord a publicat o fotografie cu titlul „Acelaşi oraş, dar atitudine diferită”,  în care o parte din parcul din preajma Cetăţii era neîngrijită, zona a fost salubrizată de angajaţii Secţiei înverzire şi amenajare a primăriei Soroca.

Iată cum arăta parcul în imaginea anterioară:

Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord”. Cititorii și vizitatorii noștri ne pot trimite fotografiile lor prin intermediul rubricii Sesizează o problemă  sau Adaugă o știre. Vă rugăm să menționați în mesaj, unde și când a fost realizată poza, precum și alte detalii relevante.

Dezvoltarea paginii web a ziarului „Observatorul de Nord” este unul din obiectivele proiectului “Presa locală – dezvoltare prin digitalizare”, implementat de publicaţia independentă „Observatorul de Nord” şi finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova.

Articolul precedentDrumuri reparate de cetăţeni (FOTO)
Articolul următorIurie Bolboceanu — SPION SAU CÂRTIŢĂ?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.