Fotografia Zilei: O salcie în flăcări

0
65

Ieri, 8 septembrie 2017, în jurul orei 16.00, în fața Cetății Soroca, a fost văzută o echipă de pompieri, chemată să stingă un mic incendiu. Ardea o salcie de pe malul Nistrului. Focul venea din mijlocul copacului, nu de la rădăcină, de jos. Copacul nu e uscat, cu frunze verzi pe el. Oare cum a luat foc? Poate că a fost aprins intenționat?”, ne informează cititorul nostru, care ne-a expediat informația prin intermediul aplicației ADAUGĂ O ȘTIRE.

Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord”. Cititorii și vizitatorii noștri ne pot trimite fotografiile lor prin intermediul rubricii Sesizează o problemă  sau Adaugă o știre. Vă rugăm să menționați în mesaj, unde și când a fost realizată poza, precum și alte detalii relevante.


Articolul precedentȘcoli reparate pentru a fi închise?!!
Articolul următorCONCURS: Liceele și gimnaziile din raionul Soroca pot câștiga 50 000 de lei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.