Fotografia Zilei: Au demarat lucrările de reconstrucţie a scărilor

0
31

Au demarat lucrările de reconstrucție a scărilor  care leagă strada Mihail Kogâlniceanu de cheiul râului Nistru.

Iniţiativa de reda un aspect îngrijit scărilor, vine de la redacţia ziarului Observatorul de Nord, sesizată de locuitorii oraşului. Primăria municipiului Soroca s-a arătat deschisă pentru colaborare, astfel lucrurile s-au mişcat din loc. Totodată, mai mulţi agenţi economici şi-au manifestat interesul şi au dat acordul de a contribui la realizarea proiectului.

Fiţi cu ochii pe Observatorul de Nord şi aflaţi cine sunt partenerii proiectului şi cum decurg lucrările.

Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord”. Cititorii și vizitatorii noștri ne pot trimite fotografiile lor prin intermediul rubricii Sesizează o problemă  sau Adaugă o știre. Vă rugăm să menționați în mesaj, unde și când a fost realizată poza, precum și alte detalii relevante.

Dezvoltarea paginii web a ziarului „Observatorul de Nord” este unul din obiectivele proiectului “Presa locală – dezvoltare prin digitalizare”, implementat de publicaţia independentă „Observatorul de Nord” şi finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.