Familia Olesei Rotari din satul Schineni are nevoie de sprijinul nostru

0
698
  Primarul comunei Schineni, Silvia Leșan, pe pagina de Facebook a primăriei s-a adresat cu o chemare către oamenii de bine, care pot să acorde o mână de ajutor familiei Olesei Rotari, care se află în impas, după un incendiu devastator.
  Suntem chemați să ajutăm material și financiar cele două fetițe, de trei și șase ani, și pe mama lor și să demonstrăm că suntem săritori la nevoie și că nu ne pasă. Administrația Publică Locală este alături de această familie, cu vorba și cu fapta, dar posibilitățile noastre sunt limitate.
  Iată unde puteți face donații:   Date bancare : Rotari Olesea IDNP 2004032008979
BC Moldindconbank S.A. MOLDMD2X
Codul IBAN : MD02ML000002259A37228221
Telefon de contact 061006354

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCum s-a dezvoltat comuna Schineni datorită proiectelor și susținerii partenerilor de dezvoltare? / VIDEO
Articolul următorSe așteaptă deconectări programate în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă în reţelele de distribuţie.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.