Excelența Sa, Consulul General al României la Bălți, Petrișor Ionel Dumitrescu, a fost înaintat la titlul de Cetățean de Onoare al raionului Soroca

0
137

Consulul General al României la Bălți, Excelența Sa, Petrișor Ionel Dumitrescu, doctor în științe sociale, diplomat de carieră a fost înaintat la titlul de Cetățean de Onoare al raionului Soroca. 

Domnul Petrișor Dumitrescu este un bun și vechi prieten al sorocenilor, care pe parcursul anilor a întreprins mai multe eforturi pentru implementarea proiectelor ce țin de dezvoltarea relațiilor dintre cele două maluri ale Prutului, de realizarea unor proiecte menite să îmbunătățească relațiile de dezvoltare și de extindere pe multiple planuri între raionul Soroca și entitățile din România. Domnia sa a depus eforturi considerabile pentru ca realitățile din raionul Soroca să fie cunoscute în România, iar între raionul Soroca și județele de peste Prut să se stabilească relații economice și sociale reciproc avantajoase. Ultimul, dar, cu siguranță!, nu cel din urmă exemplu de implicare a Domniei sale în stabilirea unor relații frățești este și aportul la semnarea unui Acord de înfrățire dintre raionul Soroca și județul Vrancea, care urmează să fie semnat în viitorul apropiat.

Inițiativa de acordare domnului Petrișor Ionel Dumitrescu a titlului de Cetățean de Onoare a raionului Soroca a venit din partea conducerii raionului Soroca. În prezent se lucrează la perfectarea actelor necesare pentru conferirea înaltului titlu și la una din ședințele apropiate ale Consiliului raional această întrebare va fi pusă la vot.

 

Articolul precedentConsiliul raional Soroca intenționează să semneze un Acord de înfrățire cu județul Vrancea
Articolul următorPoliția din Soroca desfășoară acțiuni de prevenire a furturilor patrimoniale
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.