SOROCA ZI DE ZI: Tinerii din Bădiceni nu au unde petrece timpul liber

Cu doi ani în urmă în satul Bădiceni a fost deschis un parc multifuncțional, cu teren de joacă pentru copii, echipament pentru sport și spațiu de odihnă pentru tineri, dar și oameni în etate.

Tinerii spun că acesta este singurul loc unde pot veni să petreacă timpul liber, dar și că ar dori ceva mai mult. În localitate nu există o sală de sport sau de recreere pentru ei, unde ar practica diferite ocupații utile pe parcursul întregului an, iar căminul cultural se află într-o stare deplorabilă.Mai multe detalii aflați din reportajul video:

Reportajul video este realizat în cadrul proiectului „Educație mediatică prin democrație” este implementat de ziarul „Observatorul de Nord”, susținut financiar de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională USAID și sprijinit de Centrul pentru Jurnalism Independent și Internews.


Pentru a fi la curent cu toate materialele video pe care le publicăm ABONEAZĂ-TE la canalul nostru YOUTUBE !


Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns