Elevii îndemnaţi să aplice la Universitatea „Alecu Russo” (VIDEO)

Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Municipiul Bălţi şi-a prezentat oferta de studii pentru viitorii absolvenţi de licee şi colegii din Soroca, în cadrul unui eveniment găzduit de Colegiul “Mihai Eminescu”. Profesorii şi studenţii universităţii le-au vorbit elevilor despre posibilităţile pe care le oferă una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din nordul ţării.

Universitatea oferă programe de studii la toate trei cicluri universitare: licenţă, masterat şi doctorat. Viitorii studenţi pot aplica la una dintre cele patru facultăţi: Facultatea de Litere, Facultatea de ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Arte şi Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale.

Mai multe detalii aflaţi din reportajul video, realizat în cadrul emisiunii „Soroca ZI DE ZI”:

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.