Lucrările agricole sunt în toi în raionul Soroca

Ce lucrări agricole se desfășoară în prezent în gospodăriile agricole din raionul Soroca, provocările cu care se confruntă agricultorii și alte aspecte din domeniul agricol, au fost discutate în cadrul emisiunii „Observatorul”.

Invitații emisiunii: Ana Râjac, agronom la întreprinderea „Prietrnia-Agro” SRL, Iurie Tănase, președintele Asociației fermierilor, regiunea Bălți. Totodată, despre mersul lucrărilor în raion a comunicat Aliona Andriuța, șefa Direcției raionale Agricultură și Alimentație Publică. Detalii aflați în noua ediție a emisiunii, moderată de Victor Cobăsneanu.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.