Cum au absolvit elevii din raionul Soroca gimnaziul și liceul?


„Absolvent 2017”- este genericul emisiunii “Observatorul” din această săptămână. Moderatorul Victor Cobăsneanu și invitații săi, Angela Mușenco, șef adjunct interimar al Direcției raionale Învățământ și Anatolie Iavorschi, directorul liceului “Ion Creangă” din Soroca, au discutat despre rezultatele examenelor de absolvire a ciclului gimnazial în instituțiile de învățământ din raion, dar și despre rezultatele preliminare la sesiunea de Bacalaureat, ale liceenilor din raion.  

Dacă absolvenții claselor a noua au obținut și note de 10 pe linie, apoi la sesiunea de BAC situația este mai tristă, au menționat oaspeții emisiunii. Invitații s-au referit și la efectele reformei implementate în ultimii ani în domeniul educației, părțile pozitive și negative ale acesteia.
Mai multe detalii aflați din emisiune.

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns