Furtul de la Țekinovka ignorat de autorități

Activitatea SA „Regie Apă Canal” (RAC), din nou a devenit subiectul emisiunii „Observatorul”, realizată de redacția noastră.

De această dată, invitații emisiunii, consilierii orășenești Vasile Baș și Albert Malâș, au discutat cu jurnalistul Vadim Șterbate despre rezultatele Inspecției Financiare, realizate recent la instituție și prezentat în ultimul moment consilierilor locali, la ședința consiliului. Potrivit invitaților, documentul indică mai multe nereguli, cheltuieli enorme, de ordinul sutelor de mii, care necesită argumentare și explicații din partea administrației RAC.

Totodată, s-a vorbit și despre furturile de la stația de epurare din s. Țekinovca (Ucraina), despre care a scris, într-un articol amplu, Vadim Șterbate. Materialul a stârnit nemulțumirea conducerii RAC, care a acuzat autorul de executarea materialelor jurnalistice la comandă.

Invitați de mai multe ori la emisiune, administratorul întreprinderii, Dumitru Palamarciuc și câți membri ai Consiliului de Administrare a întreprinderii, au refuzat să se prezinte, pentru discuții în public.

Mai multe detalii aflați din emisiunea Observatorul:

Comentarii

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns