Starea drumurilor raionale, abordată din nou în cadrul emisiunii „OBSERVATORUL”

Despre situația drumurilor raionale, traseele care urmează să fie reparate, metodele de întreținere și securitate a circulației rutiere s-a discutat în cadrul Emisiunii „OBSERVATORUL”, la 2 martie, alături de invitații acestei ediții. Este vorba despre Alexandru Sorocean, șeful Secției construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri și Sergiu Cetulean, primarul comunei Parcani, președintele Asociației primarilor din raionul Soroca. Emisiunea a fost moderată de către jurnalistul Vadim Șterbate.

În continuare vă propunem să urmăriți mai jos Emisiunea integral:

Urmărește și: Situația drumurilor raionale, discutată în cadrul Emisiunii „OBSERVATORUL”

Emisiunea este realizată în cadrul Campaniei de Informare “Drum bun!” cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București. Responsabilitatea pentru opiniile exprimate aparține autorului și nu neapărat reflectă poziția Ambasadei.
About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.