Emisiunea „OBSERVATORUL”: Dezbateri privind Bugetul orașului Soroca pentru anul 2017

Bugetul orașului Soroca a fost aprobat în prima lectură. Despre volumul bugetului pentru anul curent și cum au fost repartizați banii pentru rezolvarea problemelor urbei s-a discutat în Emisiunea „Observatorul” din 25 ianuarie.

Invitații acestei ediții sunt Liliana Babără, consilier orășenesc, managerul Incubatorului de Afaceri Soroca și viceprimarul orașului, Feodosie Bordian.

Care au fost declarațiile acestora precum și ce răspunsuri au oferit la întrebările puse de moderatorul Emisiunii, jurnalistul Victor Cobăsneanu, aflați urmărind mai jos integral emisiunea:

Această emisiune este realizată cu suportul financiar al Ambasadei SUA la Chișinău în cadrul proiectului “Dezvoltare prin digitalizare”. Responsabilitatea pentru conținutul materialelor publicate aparține autorului și nu neapărat reflectă poziția Ambasadei.

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.