Emisiunea „Observatorul” cu noul preşedinte al raionului Ghenadie Muntean

La şedinţa din 8 decembrie a consiliului raional Soroca aleşii locali i-au acordat vot de neîncredere preşedintelui raionului Soroca Mihai Mâţu, iar în partea a doua a aceleiaşi şedinţe, care a avut loc deja la 13 decembrie, l-au ales în această funcţie pe consilierul Ghenadie Muntean. Pentru a înţelege mai bine de ce a fost nevoie de această schimbare şi ce se ascunde în culisele regrupării forţelor politice i-am invitat la această emisiune pe ex-preşedintele raionului Soroca, Mihai Mâţu şi pe Ghenadie Muntean care i-a lua locul. Deoarece Mihai Mâţu, dar şi unii consilieri din fracţiunile PLDM şi PSRM ne-au anunţat că nu vor veni la emisiune, am discutat cu noul lider al raionului şi jurnalistul Victor Cobăsneanu.

 

Ultima şedinţă a Consiliului raional Soroca a fost una controversată şi lungă, aceasta a început la 8 decembrie şi s-a încheiat… la 13 decembrie. La şedinţă s-au prezentat iniţial 31 de consilieri, din cei 33, iar preşedinte al acesteia a fost desemnat Maxim Melnic. Consilierul ales pe lista PLDM Dumitru Zgardan a declarat la începutul şedinţei că aderă la fracţiunea PD.

Comentarii

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

*