Emisiunea „Observatorul” – Rezultatele alegerilor prezidențiale

În această săptămână, la 3 noiembrie, ziarul „Observatorul de Nord” a împlinit 18 ani de la fondare. În ziua respectivă a fost publicată prima ediție a ciclului de emisiuni „Observatorul”, în care ne propunem să dezbatem cele mai actuale subiecte și probleme, progrese și inovații, teme care vor cuprinde diferite aspecte ale comunității în care trăim.

În cadrul acestei ediții, moderatorul emisiunii, Victor Cobăsneanu, alături de invitații săi, managerul Incubatorului de Afaceri Soroca și consilierul orășenesc, Liliana Babără și activistul civic și consilierul raional, Ion Spătar, au pus în dezbatere rezultatele alegerilor prezidențiale înregistrate în primul tur. Despre declarațiile pe care le-au lansat aceștia, aflați din video de mai jos.

Ciclul de emisiuni face parte în cadrul proiectului “Presa locală – dezvoltare prin digitalizare”, implementat de publicaţia independentă „Observatorul de Nord” şi finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova.

Responsabilitatea pentru conținutul materialelor publicate aparține autorului și nu neapărat reflectă poziția Ambasadei.

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.