VREM DRUMURI BUNE! Ce spun candidații la funcția de primar…

0
59

În cadrul campaniei CÂNTĂREȘTE-ȚI VOTUL, membrii grupului de inițiativă DEALUL ŢIGANILOR PUNE UMĂRUL au discutat cu locuitorii străzilor Fierarilor și Dealul Ţiganilor și au aflat, că ei sunt deranjaţi de starea deplorabilă a acestor străzi.

Din cauza pâraielor ce curg prin mijlocul drumurilor, pe timp de vară ele sunt pline de apă, pietre şi noroi, iar iarna sunt total acoperite cu gheaţă şi se transformă în patinoare. Nu funcţionează iluminatul stradal şi oamenii sunt nevoiţi să meargă prin întuneric, riscând să se accidenteze prin gropi, băltoacele cu apă și gheaţa de pe aceste drumuri.

A3_Soroca_ro
Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Rebelul
Articolul următor(VIDEO) Meteo Soroca / 18-20 octombrie 2019
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.