(VIDEO) Un nou magazin de firmă „VIS”, deschis la Soroca

Un nou magazin marca „VIS”, a fost  inaugurat la Soroca. Acesta se află alături de  fabrică și propune o gamă largă de produse. S.A “ALFA-NISTRU”, întreprindere care deține marca „Vis” se află printre cei mai mari producători de conserve și sucuri din fructe și legume din Republica Moldova. Iar fabrica de de producere se află în Soroca și furnizează pe piață mai bine de 40 tipuri de produse conservate “VIS” din legume, fructe și pomușoare.
Printre acestea:
– Dulcețuri, gemuri și compoturi, bogate în vitamine;
– Porumb și mazăre verde conservate;
– Legume marinate, uimitor de savuroase;
– Sucuri din fructe naturale, pomușoare și din roșii în ambalaj “Tetra-Pak” și suc de mere concentrat;
– Nectaruri și piureuri din fructe, pomușoare și legume;
– Legume, pomușoare și fructe congelate rapid;
La fel, compania comercializează fructe proaspete, legume și pomușoare.
Întreprinderea activează de 50 de ani, timp în care a cucerit inimile consumatorilor, dar și diverse premii prestigioase în domeniu.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română
1 comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.