Hartă interactivă. Tot ce trebuie să știe deținătorii de automobile din Soroca

Planifici să-ți cumperi un automobil sau deja deții o “jucărie” pe patru roți? Atunci, cu siguranță, această informație îți este utilă! Orice automobil, mai degrabă sau mai târziu, dă semnale stăpânului său că trebuie să treacă pe la atelierul de reparații auto. Fie pentru măsuri profilactice, gen schimbarea uleiului și a filtrelor, fie că situația este critică și necesită intervenția urgentă a mecanicilor. Noi am adunat la un loc cele mai importante servicii din raionul Soroca, de care poate avea nevoie un deținător de automobil, începând cu școlile auto, unde poți obține cunoștințe ca să-ți iei carnetul de șofer, până la servicii de evacuare sau chirie auto, în cazul că ai rămas, temporar, fără automobil. Aflați unde puteți găsi magazinele cu cel mai mare sortiment de piese auto; cine efectuează diagnosticul computerizat al defecțiunilor tehnice; cât de aproape se află centrele de reparație a automobilelor sau unde puteți savura o cafea, în timp ce vă este spălată mașina.

Pentru comoditate, am adunat adresele și informațiile de contact ale agenților economici din acest domeniu, pe care le puteți consulta pe harta de mai jos.

(Pentru a vizuliza detaliile, faceți click pe hartă)

Călătoriți informat și fără primejdii!

P.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.