Oportunități de cooperare economică și investițională în Regiunea de Nord a Republicii Moldova

Astăzi la filiala Soroca a Camerei de Comerț și Industrie a avut loc o sesiune de informare cu genericul „Oportunități de cooperare economică și investițională în Regiunea de Nord a Republicii Moldova”. Au participat Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Sergiu Harea, Preşedintele raionului Soroca, Ghenadie Muntean, viceprimarul municipiului Soroca, Feodosie Bordian, reprezentanţi ai Camerelor de Comerţ, Industrie şi Agricultură din mai multe judeţe ale României, agenţi economici din regiunea noastră, etc. Sesiunea s-a axat pe prezentarea ofertei regionale din România pentru cooperare comercial-economică şi investiţională cu regiunea Nord a Republicii Moldova şi cooperarea economică internaţională pentru sectorul privat în cadrul proiectelor Uniunii Europene.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.