Antreprenorii din raion, invitați la dezbatere

La 23 ianuarie va avea loc o dezbatere la care sunt invitați să participe toți agenții economici și reprezentanții mediului de afaceri din raionul Soroca. Sesiunea va începe la ora 10.00, în incinta filialei Camerei de Comerț și Industrie Soroca.

În cadrul evenimentului, (care va dura până la 2 ore), vor fi discutate următoarele subiecte: necesitățile de informare a mediului de afaceri despre Acordul de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA), sugestiile ce contribuie la valorificarea oportunităților oferite de DCFT și propunerile de depășire cu succes a potențialelor provocări legate de implementarea DCFTA.

Opiniile și necesitățile expuse de cei prezenți vor sta la baza dezvoltării unei ample campanii de informare și comunicare privind DCFTA.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Uniunii Europene „Vizibilitate și comunicare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA)” și va fi moderat de expertul în analize sociologice, Dumitru Slonovschi, cu susținerea reprezentanților CCI.

Proiectul respectiv va dezvolta, în următorii doi ani, o serie de activități de informare și comunicare pentru a spori înțelegerea Acordului de Asociere și a procesului de implementare a DCFTA la nivelul publicului larg și, mai ales, în rândul producătorilor și antreprenorilor din Republica Moldova.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.