În această săptămână are loc Forumul Economic Regional Nord

Forumul Economic Regional Nord

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), în parteneriat cu Ministerul Economiei și Infrastructurii și Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM), organizează pe 30 noiembrie curent, la Edineț, Forumul Economic Regional Nord.

La eveniment va participa ministrul Economiei, Octavian Calmîc, președinți a zece raioane și primari din regiunea de Nord, investitori locali, întreprinderi active, producători și exportatori, finanțatori, asociații de business, precum și reprezentanți ai ODIMM, CCI, ADR Nord, ANSA, AIPA ș.a.

Evenimentul este dedicat dezvoltării și susținerii mediului de afaceri și potențialului investițional în regiune, susținerii antreprenorialului și investițiilor, consolidării dialogului cu autoritățile, promovării instrumentelor de finanțare și suport oferite întreprinderilor de către Instituțiile Statului și partenerii de dezvoltare.

De asemenea, organizatorii vor pune în discuție problemele cu care se confruntă investitorii și antreprenorii, vor asculta propuneri și vor aduce soluții și platforme pentru ameliorarea acestora.

Mai multe detalii aflați aici.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.