Apel de finanțare a proiectelor pentru promovarea exportului autohton

Mediul de afaceri din Soroca este așteptat cu propuneri de proiecte pentru finanțare în cadrul Programului „Promovarea Exportului” pentru anul 2018, demarat de către Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor (MIEPO).

Programul are ca obiective promovarea exportului autohton, a investițiilor străine directe, dezvoltarea întreprinderilor autohtone, sporirea competitivității, precum și promovarea mărcilor „Made in Moldova”, „Invest in Moldova”.

Astfel, organizația va acoperi costurile de participare la evenimentele de afaceri organizate în țară și străinătate (târguri și expoziții specializate, forumuri economice, reuniuni B2B, misiuni de afaceri în Moldova și peste hotare ș.a.), precum și cheltuielile aferente efectuării studiilor de piață, va acorda suport informaţional la stabilirea parteneriatelor de afaceri şi accesarea de noi pieţe.

Pentru a fi finanțat, proiectul trebuie să conțină:

  • obiectivele proiectului, relevanța pentru scopul Programului;
  • impactul asupra creșterii exportului moldovenesc;
  • impactul asupra creșterii investițiilor;
  • creșterea numărului de locuri de muncă;
  • experiența instituției de a realiza cele propuse;
  • numărul beneficiarilor proiectului;
  • partenerii in implementarea proiectului si disponibilitatea cofinanțării lui.

Propunerile de proiect urmează a fi expediate la adresa office@miepo.md, nu mai târziu de 29 noiembrie 2017.

Mai multe detalii aflați AICI.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.