Licitaţie de 12 milioane de lei pentru drumurile raionale

A avut loc deschiderea plicurilor în cadrul licitaţiei publice la reparaţia şi întreţinerea drumurilor din raionul Soroca. Din cinci doritori, doar trei au depus ofertele şi anume o companie din Drochia (SRL “Magistrala-Nord”) şi două întreprinderi din Soroca (SRL “Magistrala Nistru” şi SA “Drumuri Soroca”). Suma totală, inclusiv cu TVA, pentru prestarea serviciilor este de peste 12 milioane lei. Una dintre condiţiile de participare este ca perioada de garanţie a lucrărilor de reparaţie capitală să fie de la 5 la 10 ani. Vedeţi în secvenţele video cum s-a desfăşurat deschiderea plicurilor şi cine a propus cea mai mică sumă pentru efectuarea lucrărilor.

În curând membrii comisiei urmează să verifice actele şi ofertele propuse de agenţii economici pentru a lua decizia despre cine este câştigătorul.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.