Aridan Center: Magazin piese de schimb

Veste bună pentru producătorii agricoli şi persoane fizice, posesoare de tehnică agricolă, autocamioane şi autoturisme.

În oraşul Soroca s-a deschis un MAGAZIN SPECIALIZAT, în care găsiţi circa 35 mii tipuri de piese de schimb pentru tehnică agricolă precum tractoare МТЗ, T — 40, ЮМЗ.

De asemenea, magazinul dispune de articole pentru autocamioane de marca ГАЗ, ЗИЛ, КАМАЗ ş.a.

odn_4616

În prezent, pe teritoriul ţării activează nouă filiale, care includ atât spaţii comerciale, cât şi spaţii de depozitare. De asemenea dispunem şi de trei depozite regionale, care asigură activitatea fără obstacole a filialelor îndepărtate. Afară de vânzările cu amănuntul, efectuăm cu succes vânzări angro. Graţie acestui fapt, companiile noastre au ocupat poziţii de lideri în vânzarea acumulatoarelor, uleiurilor şi altor produse.

La Aridan Center găsiţi la cele mai accesibile preţuri 

la un SORTIMENT LARG de:

* ANVELOPE

**ACUMULATOARE

***ULEIURI

odn_4613

Suntem reprezentanţii oficiali ai mai multor producători renumiţi precum: „МЕГАТЕКС ООО” (acumulatoare АМЕГА), „GOODYEAR”, „HANKOOK”, „PIRELLI”, „LAUFENN”, „AMTEL”, „БЕЛШИНА ОАО”, „АЛТАЙШИНА”, „VENOL Germany GMBH”, „ДЕЛЬФИН ДИСТРИБЬЮШЕН ОАО”, „BARDAHL”, „HEXOL” şi ai altor mărci precum: КАМАЗ, ГИДРОСИЛА, BANNER.

Vino acum şi beneficiezi de reduceri de până la 10%!!!

Adresa noastră: or. Soroca, str. Vasile Stroescu, 88 (regiunea uzinei Hidroinpex).

Tel. 060455511/ www.aridan.md

*ARTICOL PUBLICITAR

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.