Ţăranii din opt raioane SE UNESC “EN-GROS”!

Veste interesantă de la Râşcani. Consiliul raional de aici a decis, în cadrul unei şedinţe, să organizeze o Piaţă agricolă regională “en-gros”. Adică, ţăranii din raioanele Soroca, Drochia, Donduşeni, Edineţ, Glodeni, Briceni, Ocniţa şi Râşcani urmează să dezvolte o infrastructură de afaceri agricole regional+, scopul căreia să fie comercializarea eficientă a producţiei de fructe şi legume.

Acest lucru va fi posibil graţie Proiectului finanţat din Fondul național pentru dezvoltare regional, care se afla la etapa a II-a, iar nota conceptuală urmează să fie depusă până pe data de 24 august 2016.

Altfel, suma totală a Proiectului este de 18.500.000 lei. Centru regional “en-gros” va fi Piaţa agricolă din Râşcani.

Dan AOLEI

   

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.