Durere și revoltă în satul natal al tinerei răpite și ucise. Ana-Maria a fost condusă pe ultimul drum / VIDEO

0
767

Tânăra de 19 ani, din Orhei, răpită şi ucisă, a fost condusă ieri pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc în satul ei natal – Susleni (FOTO: Unimedia). Apropiaţii, dar şi zeci de oameni marcaţi de tragedie, au venit să-i aducă un ultim omagiu. Între timp, oamenii legii continuă investigaţiile. Urmează imagini şi informaţii cu impact emoţional.

 

  Localitatea de baștină a Anei-Maria a fost ieri în doliu. Răpusă de durere, mama tinerei ne-a spus că tot ce îşi doreşte acum este ca justiţia din Republica Moldova să îşi facă datoria, iar criminalul să fie pedepsit conform legii.

MARIANA GUJA, mama victimei: „Ea e tare tragică. Are multe vânătăi. Are multe zgârieturi. Are multe fracturi. A fost şi violată. Noi dorim să fie pedepsit foarte grav. Nu aşa cum s-a spus de la 10 până la 20 de ani. Asta e puţin ca pedeapsă. Trebuie mai mult.”… vizionați un material VIDEO pe tvrmoldova.md


Articolul precedentSoroceanca Cristina Țurcanu, șefa Direcției Cultură, Turism, Tineret și Sport Drochia a câștigat premiul „Cel mai bun fondator de biblioteci”
Articolul următorAstăzi, Republica Moldova și România vor fi acoperite de o masă de aer cu particule de praf saharian
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.