Dumitru Andrieș la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO

0
1351

Faceți cunoștință cu cel mai vârstnic invitat al emisiunii “Interviu cu Soroceni”, profesorul Dumitru Andrieș. O enciclopedie vie care a reușit să predea astfel elevilor, încât aceștia chiar să înțeleagă și să iubească lecțiile. Adesea îl vedem pe bicicletă prin oraș, chiar dacă în câteva zile face deja 91 de ani. A fost martor ocular la ocupația din 1940, eliberarea din 1941, la al Doilea Război Mondial, ține minte bine foametea organizată și colectivizarea, iar miile de elevi pe care i-a învățat au ajuns oameni în lumea întreagă. Îndemnăm elevii care au fost învățați de Dumitru Andrieș să ne scrie în comentarii despre cum era la lecțiile sale și să distribuiți acest video, ca să-l vadă toți prietenii voștri!

Emisiunea a fost filmată la Hotel Central din municipiul Soroca.

Emisiunea este realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedentLansarea campaniei de acumulare și reciclare a deșeurilor electrice și electronice la Gimnaziul “Dumitru Matcovschi” din Soroca / VIDEO
Articolul următorIeri, 2057 persoane au fost declarate infectate, iar 37 persoane au decedat din cauza virusului. Printre decedați este și o soroceancă.
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.