Doi bărbați s-ar fi strangulat, iar al treilea s-ar fi înjunghiat cu un cuțit în abdomen

0
1922
 Tragedii în lanț, în Republica Moldova. Doi bărbați au fost găsiți strangulați, iar un al treilea ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, provocându-și o rană de cuțit, scrie echipa.md

Unul dintre cazuri a avut loc în noaptea de 27 martie, în capitală. Un bărbat de 36 de ani a fost găsit strangulat în camera de baie din apartamentul său de pe strada Mircea cel Bătrân, din capitală. Preliminar, semne vizibile de moarte violentă nu au fost depistate.

Un caz similar s-a produs în aceeași noapte, în satul Zăicani din raionul Rîșcani. Acolo, un bărbat de 46 de ani a fost găsit strangulat în locuința sa.

Potrivit ofițerului de presă de la IP Rîșcani, Ina Banari, la fața locului au intervenit polițiștii și medical legist, care, în urma cercetării la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă, cu excepția celor caracteristice strangulării. Un al treilea incident grav a avut loc în satul Cișmichioi, din raionul Vulcănești. Acolo, un bărbat în vârstă de 52 de ani, originar din Ucraina, ar fi încercat să-și pună capăt zilelor și și-a aplicat o lovitură de cuțit în abdomen.

Cel care a solicitat poliția și ambulanța la fața locului a fost fiul bărbatului de 16 ani. Din fericire, victima era în viață, ea fiind transportată de urgență la spital.

Potrivit datelor cunoscute la moment, bărbatul de 52 de ani, împreună cu soția sa în vârstă de 41 de ani, dar și cei doi copii, adolescentul de 16 ani și un alt fiu de 22 de ani, s-ar fi refugiat în localitatea Cișmichioi, Vulcănești, încă în anul 2022.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentDin cauza vântului puternic, în câteva sate din raionul Soroca au fost înregistrate întreruperi de curent electric
Articolul următorLidia LUNGU: „Broderia – o artă transmisă din generație în generație în familia noastră” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.