Direcția Ocuparea Forței de Muncă Soroca a găzduit un Târg al Locurilor de Muncă

0
784

Recent, a avut loc Târgul Locurilor de Muncă, organizat de Direcția Ocuparea Forței de Muncă Soroca. La acest eveniment au fost prezenți 4 angajatori și 110 persoane în căutarea unui loc de muncă. Conform estimărilor inițiale, peste 45 de participanți au fost selectați pentru a fi angajați în viitor.

Pe durata desfășurării evenimentului, Târgul Locurilor de Muncă a oferit tuturor participanților oportunitatea de a discuta direct cu angajatorii, astfel încât să poată obține informații detaliate despre condițiile de lucru oferite pentru locurile disponibile.

Scopul acestui eveniment a fost de a informa populația cu privire la oportunitățile de angajare și de a promova politicile, strategiile și programele de stat în domeniul dezvoltării pieței forței de muncă. De asemenea, s-a urmărit creșterea vizibilității ANOFM ca instituție care oferă servicii gratuite pe piața muncii și selectarea candidaților care se potrivesc cel mai bine cerințelor angajatorilor.


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedent16,73 lei – acesta este noul preț la gazele naturale, pentru consumatorii casnici
Articolul următorVeteranii din raioanele Soroca și Drochia vor demonstra, pe terenul de fotbal, că mai au „benzină în instalații”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.