Direcția Învățământ Soroca te îndeamnă să participi la acțiunea de caritate ”Surprize o claie, de la Moș Nicolae”

0
147

Știți cât valorează un vis de copil? Mai mult decât tot Universul, fiindcă el nu se supune legilor fizicii, nu ia în calcul salariul părinților și nici realitățile timpurilor în care trăim. Îți mai amintești cum te-ai simțit când cineva ți-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe din copilărie? Sau ce sentiment ai trăit când nu s-a împlinit?

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Direcția Învățământ Soroca te îndeamnă să-ți deschizi sufletul pentru a face reale visele unor copii care cred în Moș Nicolae, care cred în minuni. Hai să facem lumea un pic mai bună, adaugă un vis împlinit pentru un suflet blajin de copil.

Te invităm să fii împreună cu noi pe 19 decembrie, în parcul “Grigore Vieru” din Soroca, începând cu ora 11:00, la acțiunea de caritate ”Surprize o claie, de la Moș Nicolae”.
Partenerii noștri: Consiliul Raional al Elevilor, Centrul de Creație a Copiilor ”Speranța”, Teatrul ”Veniamin Apostol”.


Articolul precedentVirusul a mai făcut 22 de victime. Printre decedați și un sorocean de 39 ani.
Articolul următorDe ce Marina Tauber nu trebuie să se supere pe CEC, dar dimpotrivă — „să-i pună o bere”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.